Ik heb hele fijne ervaringen met Anja als coach.Wat ik zo fijn vond bij haar is dat ik me snel vertrouwt bij haar voelde.

Ze vertelde zelf persoonlijke dingen tegen mij, waardoor ik me ook sneller open durfde te stellen.Het contact met

Anja was heel informeel en dit vond ik erg fijn werken.

Ik heb veel aan haar tips en adviezen gehad en vond de methode waarmee ze werkte erg fijn.

Anja vertelt veel uit eigen ervaring , veel praktijkvoorbeelden werken inspirerend. Is rustig en zeer gestructureerd. Heldere uitleg van opdracht of informatie.

Kan goed inspelen wat er leeft bij mij.

Gaat niet uit van standaard proces. maar past zich steeds weer aan, wat ik nodig heb.

Anja is betrokken, gepassioneerd en met volle overgave bezig met haar vak.

Ik heb veel gehad aan de intense gesprekken op therapeutisch nivo. Professionaliteit gespreks keuze. De kennis van voeding, psyche, mindfulness en andere alternatieve stromingen.

De sfeer was prettig. De oefeningen waren fijn om te doen.Het gaf mij inzicht in mijn eetpatroon. Ik was tevreden over Anja.

Het bewustwordingsproces van niet door kunnen gaan op dezelfde voet. Inzichtelijk krijgen van levenslijn, en parallelle processen in kaart brengen.

Anja's betrokkenheid, tips en oefeningen die ik meekreeg vond ik prettig om te doen. Ik kreeg hierdoor meer zelfvertrouwen.

Ik heb heel veel gehad aan de begeleiding Anja. Ik heb veel van Anja mogen leren en heb veel respect voor haar. Op momenten dat ik het niet zag zitten, trok zij mij er doorheen.

Ik heb vooral steun gehad aan de vele praktische tips/ handvatten om zicht te krijgen op mijn eetgedrag en hoe hier anders mee om te gaan

De morele steun, erkenning en niet oordelende houding waren voor mij ook helpend, vooral bij een terugval.

Ik heb Anja als betrokken en zorgvuldig ervaren.

Anja's betrokkenheid, tips en oefeningen die ik meekreeg vond ik prettig om te doen. Ik kreeg hierdoor meer zelfvertrouwen.

Ik voede mij meteen thuis, ik kon Anja alles vertellen, vanaf het eerste moment. Alle gesprekken hebben mij goed gedaan. Ik ben nog nooit zo open geweest dat bij Anja.