Emotie-eten

Bevrijd jezelf van emotie-eten

Over mij


Mijn naam is Anja Reinders (1966).Gedurende mijn hele leven ben ik bewust bezig met gezondheid en voeding. Ik ben opgeleid als natuurgeneeskundige therapeut, specialisatie orthomoleculaire therapie.

Tevens heb ik in het verleden een eetstoornis (Boulimia Nervosa) gehad. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is, om de strijd aan te gaan met eetbuien en de lichamelijke/psychische gevolgen hiervan. Ik heb ik een 3 jarige opleiding gevolgd als gewichtscoach/counselor, specialisatie emotie-eten en eetstoornissen.Tevens ben ik opgeleid door Artiva als "Uit de ban van emotie-eten" coach.

In het leven hou ik wel van uitdagingen en "het roer" helemaal om te gooien. Van jarenlang rondreizen, naar een baan als politieagent en vervolgens weer helemaal om geschoold naar het werk wat ik momenteel met veel passie doe.
Afgelopen jaren heb ik mij juist veel bezig gehouden met persoonlijke groei. Het blijft mij inspireren en uitdagen naar meer. In het leven ben je nooit uitgeleerd. Bewustwording, voeding (preventieve) gezondheid, staat bij mij voorop.