Emotie-eten
Bevrijd jezelf van emotie-etenMijn naam is Anja Reinders (1966).Gedurende mijn hele leven ben ik bewust bezig met gezondheid en voeding. Ik ben opgeleid als gewichtscoach/counselor specialisatie emotie-eten en natuurgeneeskundige complementaire therapeut/specialist. (Othomoleculaire specialist).

Ik ben opgeleid tot "Uit de ban van emotie-eten" specialist. Destijds Artiva grondlegster van deze methode is Joanna Kortink. Tevens was ik regelmatig assistent-trainer van Joanna Kortink tijdens haar opleidingen voor coaches. Ik heb ik een 3 jarige HBO opleiding gevolgd als gewichtscoach/counselor,/therapeut specialisatie emotie-eten en eetstoornissen.

Tevens heb ik in het verleden een eetstoornis (Boulimia Nervosa) gehad. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is, om de strijd aan te gaan met emotie-eten/eetbuien en de lichamelijke/psychische gevolgen hiervan.

In het leven hou ik wel van uitdagingen en "het roer" helemaal om te gooien. Van jarenlang rondreizen, naar een baan als politieagent en vervolgens weer helemaal om geschoold naar het werk wat ik momenteel met veel passie doe.

Afgelopen jaren heb ik mij juist veel beziggehouden met persoonlijke groei en hierin cursussen, workshops en seminars gevolgd. Ook beroepsmatig heb ik afgelopen jaren verschillende opleidingen gevolgd en nog steeds. Het blijft mij inspireren en uitdagen naar meer. In het leven ben je nooit uitgeleerd. Bewustwording, voeding (preventieve) gezondheid, staat bij mij voorop.

Sinds 2009 heb ik een praktijk als orthomoleculair (complementaire) specialist, gewichtscoach/counselor specialisatie in emotie-eten en Mindful/Ituïtief eten. Mijn missie is om vrouwen te begeleiden om zich te bevrijden van emotie-eten of eetbuien. Ik heb inmiddels vele cliënten mogen begeleiden?  Ben jij de volgende?

Review

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?