Aanbod

“Krijg je gezondheid en vitaliteit terug met onze op maat gemaakte therapie en persoonlijke behandelplan. Bekijk mijn aanbod hieronder en neem de eerste stap naar een gezond en vitaal leven. Ik kan niet wachten om je te helpen!”

Darmtherapie

EMB test

Orthomoleculair therapie

Emotie-eten

Emotie-eten online traject

Darmtherapie

Darmtherapie helpt jou bij spijsverteringsklachten. Veel spijsverteringsklachten worden veroorzaakt door een disbalans in de darmflora, ontstekingen in de darmen of problemen met de spijsverteringsenzymen.

Darmtherapie richt zich op het herstellen van de gezonde werking van de darmen om deze klachten te verminderen.

Door het aanpassen van het dieet en het elimineren van mogelijke trigger voedingsmiddelen, zal symptomen zoals buikpijn, opgeblazen gevoel, winderigheid en diarree verminderen.

Daarnaast kunnen probiotica en prebiotica worden gebruikt om de darmflora in balans te brengen en de spijsvertering te bevorderen.

Supplementen zoals spijsverteringsenzymen kunnen ook helpen bij het verbeteren van de vertering en opname van voedingsstoffen.

EMB test

 Een EMB (Energetisch Morfologische Bloedtest) is een bloedtest om een breed scala aan gezondheidsproblemen te kunnen detecteren. Het wordt vaak gebruikt in de context van complementaire en   alternatieve geneeskunde.

 Bij een EMB-bloedtest wordt er een klein beetje bloed afgenomen, meestal via een vingerprik of een reguliere bloedafname. Dit bloedmonster wordt vervolgens geanalyseerd op verschillende parameters,   zoals celvorm, celaggregatie, oxidatieve stress, mineralenbalans en andere indicatoren van de algehele gezondheidstoestand.

 Een EMB-bloedtest geeft een indicatie van mogelijke disbalansen in je lichaam en kan jou helpen bij het vaststellen van de oorzaken van verschillende gezondheidsklachten.

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie is een benadering van gezondheidszorg die zich richt op het herstellen en behouden van de optimale moleculaire omgeving in het lichaam. Het doel is om de gezondheid te bevorderen en ziekten te voorkomen of te behandelen door het leveren van de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden.

De term “orthomoleculair” werd in de jaren 1960 geïntroduceerd door Linus Pauling, een tweevoudig Nobelprijswinnaar. Het woord “ortho” betekent “juist” of “gezond” en “moleculair” verwijst naar de moleculen waaruit ons lichaam is opgebouwd.

Orthomoleculaire therapie maakt gebruik van voedingssupplementen, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren, om tekorten in het lichaam aan te vullen en het evenwicht te herstellen. Het doel is om de cellulaire functie te optimaliseren en de gezondheid te bevorderen.

Emotie-eten

Je bent niet alleen in deze strijd tegen emotioneel eten of een eetstoornis. Maar weet dat er licht aan het einde van de tunnel is. Samen kunnen we positieve veranderingen aanbrengen in je relatie met voeding en je algehele welzijn verbeteren. Als gewichtscoach met expertise in emotie- eten ben ik vastbesloten om je te helpen. Aarzel niet om vandaag contact met mij op te nemen en de eerste stap te zetten naar een gezonder, gelukkiger leven. Er wacht een betere versie van jezelf en ik ben er om je te ondersteunen op weg naar een bevrijd leven van emotie-eten.

Online traject "Bevrijd jezelf van emotie-eten".

Het online traject “Bevrijd jezelf van emotie-eten” biedt begeleiding en ondersteuning bij het omgaan met emotie-eten. Ik begrijp dat emotie-eten een complex probleem is dat zowel fysieke als emotionele aspecten omvat.

Tijdens dit traject leer je verschillende technieken en strategieën om bewust te worden van je emoties en de rol die voeding speelt in je emotionele reacties.We richten ons op het ontwikkelen van een gezonde relatie met voeding en het vinden van alternatieve manieren om met emoties om te gaan, zonder toevlucht te zoeken tot eten.

Het online traject biedt flexibiliteit en gemak, zodat je op je eigen tempo kunt werken aan een leven bevrijd van emotie-eten. Je krijgt toegang tot informatieve modules, praktische oefeningen en begeleiding om je te helpen de onderliggende oorzaken van emotie-eten aan te pakken.

Mijn doel is om je te voorzien van de tools en kennis die je nodig hebt om een gezonde relatie met voeding en emoties op te bouwen, zodat je kunt gedijen in een leven vrij van emotioneel gestuurd eetgedrag.

Neem contact met mij op

Wil je vrijblijvend meer informatie om te zien wat ik voor jouw kan betekenen? Neem dan contact met mij op.