Natuurgeneeskundig orthomoleculair therapeut

Natuurgeneeskundige (orthomoleculaire) praktijk


Voel je weer gezond en vitaal in evenwicht door voeding en de juiste mindset

Door middel van therapie en stappenplan help ik jouw weer in balans te komen.

Stap voor stap methode

Persoonlijke aanpak

Professionele begeleiding


Natuurgeneeskundige orthomoleculaire therapie

Bij welke klachten

  • Maag/darmproblemen

  • Prikkelbaar Darm Syndroom

  • Allergie en/of intoleranties

  • Vitaminen/mineralen tekort

  • Huidklachten o.a. eczeem

  • Hormonale onbalans

  • Stress gerelateerde klachten

Orthomoleculaire therapie is een vorm van alternatieve geneeskunde die zich richt op het optimaliseren van de biochemische processen in het lichaam door middel van voeding en voedingssupplementen. Het doel van orthomoleculaire therapie is om het lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden, zodat het in staat is om zichzelf te herstellen en gezond te blijven.

Wil je meer info wat ik voor jou kan betekenen?

 

Ik heb veel gehad aan de intense gesprekken op therapeutisch nivo. Professionaliteit gespreks keuze. De kennis van voeding, psyche, mindfulness en andere alternatieve stromingen.

-Brecht-

Therapie bij emotie-eten

Ik kan mij voorstellen dat je alles hebt geprobeerd om van je emotie-eten en eetbuien af te komen. Tot op heden is het jouw niet gelukt om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Je zelfbeeld is op je dieptepunt. Helaas velen. Daarom help ik als emotie-eten specialist, vrouwen die een haat-liefde verhouding hebben met eten, om deze voor altijd te doorbreken.

Door stap voor stap samen te kijken naar jouw relatie met eten en hoe je deze het beste kan aanpakken zodat jij een leven creërt waar je bevrijd bent van emotie-eten en eetbuien. Je wordt begeleid hoe ermee om te gaan, je valkuilen, triggers, saboterende gedachten, mindset, emotieregulatie en nog veel meer. Stel je eens voor dat je een beter zelfbeeld hebt gecreëerd en dit ook uitstraalt! Een leven zonder eetbuien!

Wanneer jij volledig hiervoor wilt gaan, dan help ik als emotie-eten specialist om jouw doelen te bereiken en te kunnen stralen.


De beste begeleiding

Doordat je stap voor stap de methode doorloopt die ik als emotie-eten specialist, jaren succesvol toepas, ontvang jij alle tools die je nodig hebt om met emotie-eten en eetbuien om te gaan, zodat jij weer straalt met een positief zelfbeeld.

In jouw taal

Ik werk als emotie-eten specialist al jaren met vrouwen welke worstelen met emotie-eten en eetbuien. Tevens ben ik ervaringsdeskundige waardoor ik jouw taal spreek en weet wat jij nodig hebt.

Persoonlijke aanpak

Doordat eenieder verschillend is bepaal jij jouw tempo. Geen standaard aanpak, maar kijken samen wat jij nodig hebt.

Wil jij aan de slag naar een een bevrijd leven van emotie-eten en eetbuien? Wil jij een positief zelfbeeld?